Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Besplatan intro sat Plesa na šipci Angels!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mapa Znanja odlučila je sve sudionice svojih seminara nagraditi posebnom nagradom koja uključuje ples, druženje i tjelovježbu.

Pozivamo Vas da iskoristite besplatan intro sat Plesa na šipci Angels!

Pročitajte i ovo Tomislav Sokol plesao u noćnom klubu Od šanka do podija Nije Sokol jedini koji voli plesati: Pogledajte kako partijaju i drugi hrvatski političari Svjetski dan plesa - 1 Ples sa zvijezdama Svjetski dan plesa na probi zatekao neraskidive parove: "Jedno ogoljenje za nas balkanopiteke od 100 i nešto kila"

Ples na šipci „Angels“ pokret je temeljen na S Faktor načinu vježbanja poznatom u cijelom svijetu.

Osnivačice Angelsa, Dolores i Ivka odlučile su pokretu oko šipke dati još veći plesni naglasak te istaknuti duhovnu dimenziju ovog pokreta koji u ženama izaziva buđenje nekih skrivenih i dubokih dijelova osobnosti.
Plešući i korak po korak otkrivajući sebe, svaka žena pronalazi vlastiti, individualni ritam kretanja koji joj omogućuje da s vremenom spozna i slobodu pokreta koja oslobađa. Sloboda koju tako stječe jest sloboda od negativnih emocija, stresa, krivnje, napetosti i nerealnih strahova, što joj omogućuje da postane snažnija i spremnija odgovoriti na svaki životni izazov.

Žena upoznaje sebe u potpuno novom svijetlu i pri tome oblikuje svoje tijelo koje postaje ženstvenije, utegnuto i seksi.
INTRO SAT u trajanju od 90 minuta sastoji se od zabavnih vježbi zagrijavanja i oblikovanja, nakon čega slijedi učenje Angels hoda te elementa na šipci kroz ples.
Kako biste ostvarili ovaj besplatan intro sat, potrebno je poslati prijavu s odabranim terminom sudjelovanja na intro satu.

1. Subota; 14.4. 12:00 – 13:30 sati
2. Nedjelja , 15.3. 17:30 – 19:00 sati
Trening će se održati u Reforma fitness centru, Radnička 1a, VB Centar. Prijavu na odabrani termin pošaljite na mail: ivka@angels.com.hr, ili na broj telefona 099 60 90 901. Više o programu možete pogledati na www.angels.com.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene