Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Poznati' Beograđanin

Ispovijest žigola: 'Moja najniža tarifa veća je od plaće mog oca'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muško ili žensko, običan građanin, političar ili biznismen - ovom žigolu je potpuno nevažno. Evo njegove priče...

Nekada je zavodio sredovječne žene iz puke zabave. Osim osjećaja moći, iz tog zavođenja dobivao je svakojake darove - parfeme, odjeću, putovanja. Uskoro se zasitio obje stvari te odlučio sam postaviti vrijednost svojim uslugama. Dosadilo mu je samo žensko društvo te je proširio svoje apetite i na muški dio populacije - Tako je za srpski Blic ispričao jedan traženi beogradski žigolo. O većini stvari bio je samozatajan, ali je priznao da živi na visokoj nozi.

Pročitajte i ovo Djevojčica uz majku pije sok Saslušana na sudu Užas u Beogradu: Otkriveno što je majka stavljala u sokove maloljetnoj kćeri tijekom njezina liječenja Prosvjed srpske oporbe zbog rezultata izbora u Srbiji - 11 Poseban dan Prvi veliki poraz Vučića nakon 10 godina: Beograd ide na nove izbore

"Moja najniža tarifa za večer veća je od plaće mog oca", pohvalio se. Otac mu inače radi kao profesor. Budući da zarađuje popriličnu sumu novca, s lakoćom si uspijeva priuštiti sve ono što mu je potrebno kako bi lakše golicao mašte svojih klijenata. Kozmetika, kontinuirano vježbanje i skupa odjeća samo su neke od stvari u kojima spaja ugodno s korisnim.

U Cannesu se skrivaju najelitnije prostitutke

Njegov marljiv rad na sebi prepoznali su i brojni beogradski političari te biznismeni. Zbog pravila stroge diskrecije, nije odao nikakve detalje svojeg odnosa s političarima. Ipak,  za biznismene je priznao kako ga nerijetko vode na kojekakve večere ako imaju posla s bogatim homoseksualnim gostima iz Europe.

Dobar se glas proširio, pa je za ovog zaposlenog žigola Beograd postao premalen. Svoje je mušterije počeo tražiti i van srpskih granica. To mu ne predstavlja nikakav problem jer tečno govori engleski, njemački, francuski i španjolski. Osim što je poliglot, visoko je obrazovan. Ipak - svoju sreću pronašao je u zanimanju koje ne zahtijeva ništa osim dobrog izgleda. 

Ovime se planira baviti još narednih nekoliko godina, a onda će se, nada se, preko veze skrasiti u jednom beogradskom ministarstvu. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene