Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oteti psići

Australija: Otkupnina od 226.000 eura za četiri psića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri rasna psa oteli su u Australiji zlikovci koji od vlasnika, poslovnog čovjeka kojega svi smatraju čudakom, traže otkupninu veću od 226.000 eura, uz prijetnju da će ih u protivnom zaklati, piše u srijedu domaći tisak.

Psi - patuljasti pudl, maltezer i dva psića pasmine shih tzu - oteti su vlasniku Ianu Lazaru koji ih naziva 'anđelcima'.
'Oni znaju da su mi psi kao djeca. Svako jutro ih odijevam, noću nose pidžamu, a kada sam se rastao od žene borio sam se za skrbništvo nad njima, kao da su mi djeca', rekao je Lazar za dnevni list Sydney Morning Herald.

Pročitajte i ovo Svinje, ilustracija - 1 Zbog krize Država pomaže uzgajivačima, no nisu samo oni u problemu: "Dosad sam izgubio oko 1,5 milijuna kuna" Slika nije dostupna Most predstavio svoj model Martina Dalić: "Proces otkupa INE nije stao"

Poduzetnik koji daje zajam za kupnju nekretnina osobama koje ne mogu dobiti kredit u banci, sumnja da su psiće otela dvojica muškaraca koji tvrde da im Lazar duguje novac.Nisam im htio platiti traženi iznos pa su mi 'oteli moje pse', kazao je.

Otmičari su preko posrednika zatražili 300.000 australskih dolara (226.700 eura), 'ili će psima prerezati grkljan, jednom po jednom'.Poduzetnik ne želi platiti toliku otkupninu i predao je stvar u ruke policije.(HINA)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene