Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što mislite - koliko?

Osoblje hotela ostalo u šoku nakon što su dobili napojnicu od arapskog šeika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arapski šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, tijekom svog nedavnog boravka u Crnoj Gori osoblju jednog hotela u crnogorskom gradu Tivatu ostavio je napojnicu od nevjerojatnih 36 000 eura!

Premijer Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeik Mohammed bin Rashid Al Maktoum, tijekom svog nedavnog boravka u Crnoj Gori osoblju hotela ostavio je napojnicu od nevjerojatnih 36 000 eura. Reakciju osoblja moežmo samo zamisliti!

Pročitajte i ovo Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi" Potres u Crnoj Gori Kao i sredinom ožujka Novi snažan potres u Crnoj Gori: "Dubrovnik je kratko zadrmalo"

Naime, tijekom svog dvodnevnog boravka u crnogorskom gradu Tivatu, šeik je naručio i oko 20 boca najskupljeg šampanjaca. Sastao se i s premijerom Crne Gore, Milom Đukanovićem, koji je kazao kako vlada Crne Gore pokušava privući više investitora iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, osobito poduzetnika te onih iz privatnog sektora. 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene