Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još samo fali da hrče

A ludog li prizora: U Italiji snimili nogostup koji 'diše'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Možete li vi ponuditi kakvo logično objašnjenje?

Ne znamo jeste li kada imali priliku vidjeti uživo štogod slično, no tisuće ljudi u ovome trenutku mozga oko toga kako objasniti sljedeći fenomen - nogostup koji diše.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna preusmjeren i promet VIDEO I FOTO Drama u Zagrebu: Urušio se nogostup u zagrebačkom Španskom U Dućama kod Omiša nema nogostupa Četiri godine čekaju pločnik Nevjerojatna snimka iz okolice Omiša. Djeca po magistrali idu u školu jer nemaju nogostup, roditelji zabrinuti: ''Zar se mora dogoditi tragedija?''

Bizaran je prizor zabilježen je prije nekoliko dana u talijanskome gradu La Speziji, a brojni zainteresirani za rješavanje tog misterija zasad nude sljedeća tumačenja:

'Vatropad' koji očarava: 'Svi smo desetak minuta bili zapanjeni'

Prvo kaže da su za dizanje pločica krivi valovi, odnosno voda koje potiskuje zrak i tako podiže pločice, dok drugo govori da se netko vješt poigrao s animacijom (doista je čudno da ograda tako mirno stoji, op.a.).

Treće se objašnjenje čini najmanje izvjesno, ali je istovremeno i najduhovitije. Kaže da su za prizor krive nindža kornjače, da to Raphael, Leonardo, Donatello i Michelangelo lutaju pod zemljom jer ih je u Italiju namamio miris slasne tamošnje pizze.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene