Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U 91. godini

Oživjela nakon 11 sati u mrtvačkoj vreći

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Bila sam sigurna da je mrtva. Srce joj nije kucalo i sigurno nije disala', izjavila je šokirana liječnica koja je naložila da 91-godišnjakinju odvezu u mrtvačnicu.

Jedna 91-godišnjakinja u Poljskoj šokirala je radnike lokalne mrtvačnice kada se, 11 sati nakon što je proglašena mrtvom, iznenada počela micati u mrtvačkoj vreći.

Janina Kolkiewicz se, nakon iznenadnog oporavka, vratila kući gdje su je pokušali zagrijati domaćom juhom i palačinkama, javljaju poljski mediji, a prenosi Daily Mirror.

Obitelj je u jednakom šoku kao i liječnica koja ju je proglasila mrtvom. Prvo je njezin nećak mislio da je baka umrla, nakon što ju je našao u kući i zaključio da ne diše i da nema puls. Isto je utvrdila i obiteljska liječnica, koja je proglasila smrt i poslala je u mrtvačnicu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rat u Europi Poljska bijesni jer je Rusija povrijedila zračni prostor: Varšava traži objašnjenje Moskve Ilustracija Rat u Europi Rusija napala Kijev i Lavov, uzbuna u Poljskoj: ''Ruski projektil je ušao u naš zračni prostor, digli smo avione''

VIDEO Bolničar koji je oduševio svijet: A nije bio na poslu...

'Bila sam sigurna da je mrtva. Srce joj nije kucalo i sigurno nije disala', izjavila je šokirana liječnica Wieslawa Czyz.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene