Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isprobani savjeti?

87-godišnjak iz Crne Gore: Evo kako 'napraviti' sina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkrijte savjete jednog djeda iz sela Vukovci o tome kako dobiti sina. On tvrdi da je tajnu prenosio s koljena na koljeno, a vi sami prosudite je li u pravu. Možete i isprobati!

Razlika u godinama bračnih partnera, vrijeme ovulacije i način prehrane - tri su osnovna uvjeta za dobivanje muškog potomka! Tvrdi to 87-godišnji Crnogorac Bajo Šuškavčević iz sela Vukovci, prenosi Blic.

Pročitajte i ovo Potres u Crnoj Gori Jačine 4,7 stupnja Novi potres zatresao Crnu Goru, osjetio se i u Hrvatskoj i BiH: "Baš je jako zatreslo, trajalo je desetak sekundi" Potres u Crnoj Gori Kao i sredinom ožujka Novi snažan potres u Crnoj Gori: "Dubrovnik je kratko zadrmalo"

Prednost za dobivanjem sina je i u slučajevima kada je muž stariji 5 do 6 godina, ili 12 do 13. Ali i onda kada je žena starija godinu ili dvije od supruga.

Šuškavčević tvrdi da se svake sedme godine spolni organi pomlađuju. Dakle, u 21., 28., 35., 42. i 49. godini. 'Kada partner napuni ove godine rađa se dijete njegovog spola', uvjerava Šuškavčević. Dakle, ako jedan partner napuni 21, a drugi 19 godina, veća je vjerojatnost da dijete bude spola roditelja koji ima 21 godinu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene