Obavijesti Video Pretražite Navigacija
MEDICO MADRACI

5 savjeta kako kupiti madrac

PR
PR
Aktualno Galerija PR PR PR PR PR PR +0 PR Galerija 1/4 >>
Kupili ste madrac koji Vam ne odgovara i što sada? Većina trgovina ne nudi pravo povrata madraca zbog nezadovoljstva, iako bi trebala.

 Kupujete madrac, a bojite se da Vam neće odgovarati!?
Vaš strah je opravdan. Preko 30% kupaca nije zadovoljno kupljenim madracem. Iskustvo je pokazalo da tijelu treba do 4 tjedna kako bi se naviklo na novi madrac. Stoga postoji velika vjerojatnost da ćete u trgovini gdje u 10 minuta isprobate 10 madraca napraviti pogrešan odabir.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odbio dati podatke Spašen Poljak na zračnom madracu: Nosila ga bura u Velebitskom kanalu Slika nije dostupna Za nepovjerovati Kupili novi madrac, raspakirali ga i... ostali u šoku

PR PR

  Ovih nekoliko savjeta mogu vam pomoći prilikom odabira i kupnje madraca.

1) Madrac kojeg isprobavate u trgovini nikad nije „isti“ kao onaj kojeg dobijete kod kuće.
Na madrac u trgovini sjelo i leglo je preko par tisuća ljudi, sjedilo na krivim stranama i skakalo po njemu. Na temelju isprobavanja takvog madraca realno ne možete procijeniti odgovara li Vam ili ne.

2) Podloga madraca (podnica) je vrlo često drugačija od onog što imate doma.
Što znači da je usporedba madraca nemoguća čak i ako su madraci identični.

  PR PR

3) Sastav madraca… Prodavatelj u trgovini informirat će Vas o mnogim detaljima i karakteristikama madraca ( poput sastava, vrste pjene, sastava tkanine te raznih prednosti koje pruža ),kako bi Vas motivirao na kupnju. No, važno je znati, ako i odaberete skuplju varijantu to ne mora uvijek značiti da je Vaš odabir dobar za Vas. Vas zanima udobnost spavanja.

4) Madrac s korištenjem postaje mekši 10-15%.
Prilikom odabira madrac važno je znati da madrac mora biti lagano neudobno tvrd Vama, kako bi dok omekša, nakon mjesec do dva, bio baš onakav kakav treba. Bol u donjem dijelu leđa najčešći je znak da je madrac previše mekan (izgubio potporu) u dijelu stražnjice.

5) Kako bi bili sigurni da je vaš izbor ispravan , a madrac odgovarajući jednostavno morate prespavati nekoliko noći na njemu.

PR PR

Tvrtka iz Koprivnice www.medico-madraci.hr nudi rješenje Vaših problema. U svom proizvodnom pogonu u Bjelovaru proizvode nekoliko tipova madraca. Od modela za apartmansku upotrebu, do onih za kućnu upotrebu.

Najvažnija pogodnost koju nude jest da za kupljeni madrac imate vremena do 100 dana kako bi ga isprobali. Ukoliko niste zadovoljni, možete nazvati i vratiti madrac uz potpuni povrat novca. Sam povrat organizira tvrtka bez ikakvog dodatnog troška za Vas.
Našu kompletnu ponudu možete pogledati na www.medico-madraci.hr ili na našoj Facebook stranici.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene