Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbio dati podatke

Spašen Poljak na zračnom madracu: Nosila ga bura u Velebitskom kanalu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za Poljaka se zna samo da je rođen 1983. godine.

Djelatnici starigradske Lučke kapetanije spasili su iz mora u Velebitskom kanalu poljskog turista na zračnom madracu, kojega je bura nosila od obale u Starigradu Paklenici, priopćeno je u nedjelju iz Ministarstva pomorstva.

Spasilačko plovilo starigradske Ispostave našlo ga je u 18.20 sati ispred uvale Bokulja, na drugoj strani Velebitskoga kanala. Neozlijeđen je izvučen na palubu i prevezen u Starigrad.

Pročitajte i ovo Potraga za nestalima i spašavanje odsječenih nakon potresa na Tajvanu - 1 Utrka s vremenom FOTO Potraga za nestalima u potresu na Tajvanu: Stotine su odsječene, više od tisuću ozlijeđenih Bazen, ilustracija Tragedija Otac i djed skočili u bazen kako bi spasili dvogodišnju djevojčicu - obojica su preminula: "Plač majke bio je šokantan"

Spašeni talijanski turisti iz Dubrovnika otišli bez traga, policija provodi istragu

Osobni podatci Poljaka, za kojega se za sada zna samo da je rođen 1983., još se provjeravaju budući da je u strahu od naplate troška spasilačke akcije odbio dati sve tražene podatke djelatnicima Lučke ispostave Starigrad Paklenica, navodi se u priopćenju Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene