Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Zašto premijerka ne želi u Sabor, a oporba u Banske dvore?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjednice Sabora već danima započinju na isti način - oporba traži da premijerka Jadranka Kosor dođe u Sabor.

OSTAVITE VAŠE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI I U DNEVNIKU NOVE TV U 19:15.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Večeras u Temi dana Nove TV gost Zoran Milanović Slika nije dostupna Severina: 'Zgodan mi je Zoran Milanović'

Sjednice Sabora već danima započinju na isti način - oporba traži da premijerka Jadranka Kosor dođe u Sabor. No, premijerka se dosad nije odazvala ni jednom pozivu za dolazak u Sabor već je oporbu pozvala da dođe kod nje, u Banske dvore. Na taj sastanak, koji je održan danas, došli su samo predstavnici HDSSB-a i HSP-a - Vladimir Šišljagić i Danijel Srb. Na sastanak su već otprije odbili doći lideri Saveza za promjene na čelu sa Zoranom Milanovićem.

>> HNS i SDP prihvatili poziv predsjednika, odbili premijerku

Podsjećamo, Zoran Milanović, šef najveće oporbene stranke, naglasio je prije dva dana kako će se SDP odazvati pozivu predsjednika Josipovića, a ne onom premijerke Kosor. 'Mi smo premijerku Kosor zvali da dođe u Sabor i kaže što misli, no ona se nije odazvala pozivu. SDP će se u petak pojaviti na konzultacijama kod predsjednika', rekao je Milanović.

>> Na sastanak joj došli samo Šišljagić i Srb!

Premijerka će tako već sutra imati priliku razgovarati s oporbenim čelnicima, ali u prilici u kojoj će i sama biti gošća - na sastanku koji organizira predsjednik Ivo Josipović.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene