Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Treba li Šuker zbog nedolaska na sjednicu HNS-a podnijeti ostavku?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok traje neviđena kriza u hrvatskom nogometu, predsjednik HNS-a Davor Šuker se ne oglašava niti je u zemlji.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna obradi 48 uzoraka za 22 minute Šuker donirao "Dr. Andriji Štamparu" uređaj vrijedan 20 tisuća eura: "Davor je rekao - ne HNS, pomoći ću ja" Premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković, i predsjednik HNS-a Davor Šuker (Foto: Dnevnik.hr) - 2 I oni navijali za pobjedu Plenković i Jandroković bodrili vatrene s tribina Poljuda, razdragana Predsjednica pozirala za selfije s navijačima

Davor Šuker se kao prvi čovjek hrvatskog nogometa još uvijek nije oglasio nakon neodigravanja derbija Dinamo – Hajduk i velike krize koja potresa hrvatski nogomet. Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza nije bio prisutan na derbiju, nije se oglasio u medijima nekoliko dana nakon, a nije se pojavio niti na hitno sazvanoj sjednici Izvršnog odbora HNS-a.

'Šukerov nedolazak poslao je poruku, HNS podcjenjuje ozbiljnost problema'

Dok je 'nogometna Vlada' raspravljala o potezu Hajduka i cijeloj situaciji, koja je za većinu dokaz da je nogomet dotaknuo samo dno, Davor Šuker nalazi se u inozemstvu. Cijelu je stvar dodatno pogoršao veliki gaf izvršnog predsjednika saveza Damira Vrbanovića koji je na press konferenciji tvrdio da je Šuker na seminaru FIFA-e na Tajlandu.

No, FIFA je brzo razotkrila takve tvrdnje nakon čega je iz HNS-a poručeno kako je predsjednik ipak u Londonu gdje dogovara važne poslove, među kojima i novu prijateljsku utakmicu.

Treba li Šuker zbog nedolaska na sjednicu IO HNS-a podnijeti ostavku?
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene