Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Sudjelujete li i kako u humanitarnim akcijama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudjelovanje u humanitarnim akcijama, uvijek su plemenita i nesebična gesta.

Hrvatska je nedavno zapanjila svijet solidarnošću s malenom Norom Šitum za koju je humanitarnom akcijom prikupljena milijunska sredstva kako bi 'Hrabra lavica' mogla na eksperimentalnu terapiju u SAD. Djevojčica Nora, nažalost, terapiju nije dočekala i umrla je uslijed drugih komplikacija u bolnici u SAD-u, no građani Hrvatske pokazali su kako je i nemoguće, zapravo moguće.

Pročitajte i ovo Anja Perković izbjegnite prijevare Počela je groznica sezonskih sniženja, a ovi su podaci krunski dokaz inflacije Slika nije dostupna Tema dana Pratite li kamo odlaze sredstva iz humanitarnih akcija u kojima sudjelujete?

>> 'Nora je napravila ono što vi nikada niste i nećete - ujedinila je cijelu zemlju!'

Učenici osnovne škole Luka u Sesvetama, isto tako, već godinama čine sjajnu i plemenitu gestu. Napravili su humanitarnu akciju za Zakladu Ana Rukavina. U auli škole prodaju bedževe, narukvice, majice, a sav prikupljen novac odlazi za Zakladu.

Akcija je započela prije šest godina na inicijativu samih učenika. Od tada se provodi svake druge godine. Uključeni su svi - učenici, roditelji, kao i osoblje škole.

Sudjelujete li i vi u humanitarnim akcijama, a ako to činite, je li to često? Na koji način sudjelujete u humanitarnima akcijama?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene