Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Pratite li kamo odlaze sredstva iz humanitarnih akcija u kojima sudjelujete?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas su se zahuktali odnosi između roditelja preminule Nore Šitum i udruge 'Hrabro dijete' i to zbog jedne stvari - novca prikupljenog u humanitarnoj akciji za oboljelu djevojčicu.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Potrošili ga za Radio Đurđa i Željko Siladi nepravomoćno osuđeni zbog krađe novca od akcije za Noru Šitum Slika nije dostupna O trošenju donacija Majka Nore Šitum: Iz aviona vidite da tu nešto smrdi

Roditelji preminule Nore Šitum optužili su predsjednicu udruge 'Hrabro dijete', Jasminku Žužić, za malverzacije s novcem koji je prikupljen kroz humanitarnu akciju za njihovu kćer kojoj je bilo hitno potrebno eksperimentalno liječenje u dječoj bolnici u Philadephiji.

>> Majka Nore Šitum: 'Zahvaljujem vam što lažete, obmanjujete mene i javnost, što nemate nikakvog morala'

>> Hrabro dijete preko Facebooka: "Evo, ovo je taj 'nestali novac'!"

Iz Udruge je stiglo priopćenje u kojem navode gdje je taj 'nestali' novac za koji ih obitelj Šitum optužuje da su utajili. 'Evo, ovo je taj 'nestali novac'! Niti je nestao, a niti zamračen. Jadno i tužno je kad ljudi sude bez da čuju i pitaju drugu stranu. Do sada nas nitko nije pitao koliko nam je djece umrlo, koliko se još bori za život, a pogotovo kojoj sve djeci smo mogli 'dati kartu za život' kao maloj Nori... Tužno i jadno što radite ostaloj bolesnoj djeci za koju se svakodnevno borimo. No, istina i pravda uvijek na kraju pokažu tko je imao kakav cilj. Naš cilj su djeca', stoji u objavi koju je Udruga stavila na svoju Facebook stranicu.

U današnjoj temi dana vas pitamo: Pratite li kamo odlaze sredstva iz humanitarnih akcija u kojima sudjelujete?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene