Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako ste se pripremili za početak nove školske godine?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pred nama je posljednji vikend prije početka nove školske godine. Dok se neki vesele i s nestrpljenjem iščekuju povratak u školske klupe, drugima teško pada sama pomisao na knjigu i učenje.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kakav savjet imate za učenike koji su danas sjeli u klupe? Slika nije dostupna Oglasilo se zvono Usprkos vrućinama, i u Dalmaciji počela škola

Bez obzira na to vesele li se djeca ili ne, nova školska godina za svakoga je izazov, pa tako i za roditelje koji posljednje kune odvajaju ne bi li svoju djecu opremili za još jednu godinu obaveznog obrazovanja.

Školarcima izazov, roditelji u brigama - Počinje nastava!

Dok neki gradovi svojim učenicima poklanjaju nove udžbenike, a neki sufinanciraju troškove, neki ipak nisu te sreće. Još uvijek veliki broj gradova i županije nije u mogućnosti ponuditi svojim građanima i stanovnicima, uz besplatno obrazovanje, besplatnu literaturu. Ipak, ministar znanosti, obrazovanja i sporta Vedran Mornar najavio je ujednačavanje zakonskih izmjena osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja.

Osim knjiga i radnih bilježnica, svakom je školarcu potreban i dodatni pribor, od bilježnica, pernica, olovki, ravnala, kalkulatora pa sve do školskih torbi, papuča i opreme za Tjelesni i zdravstveni odgoj. Da ne spominjemo likovne mape i sav crtaći pribor.

Iako vrijeme i financijska situacija nisu najpovoljniji, većina roditelja uspjela je pripremiti svoje školarce za novu školsku godinu.

U današnjoj Temi dana Vas pitamo - Kako ste se pripremili za početak nove školske godine?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene