Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako komentirate policijsku intervenciju na Ugljanu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom noći interventna policija opkolila je brodogradilište Nauta Lamjana na Ugljanu. Radnici su pokušali probiti kordon što je rezultiralo uhićenjem četiri osobe.

Pred brodogradilištem Nauta Lamjana na Ugljanu danas se odvija prava drama. Nakon što su prošli tjedan radnici škvera uspjeli spriječiti ulazak stečajnog upravitelja Aleina Khana, on je danas ipak uspio ući u prostor brodogradilišta.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila

Pri pokušaju da probiju policijski kordon pred brodogradilištem na Ugljanu, više osoba završilo je na podu i nad njima je, tvrde, uporabljena sila, a četiri osobe su uhićene.

U noći interventna opkolila škver: Radnici pokušali probiti kordon; 4 uhićenih!

Glasnogovornik Policijske uprave Elis Žodan potvrdio je da su četiri osobe uhićene, tri muškarca i jedna žena. "Četri osobe su uhićene zbog narušavanja javnog reda i mira, do kojeg je došlo pri naguravanju s policijom u brodogradilištu Nauta Lamjana u Kalima. Svi su zadržani u policijskoj postaji," rekao je Žodan dodajući da nema informacija o ozlijeđenima.

Građani su ogorče što policija, kako kažu, štiti kriminalce, a ne njihova radna mjesta.

U današnjoj temi dana pitamo vas - kako komentirate policijsku intervenciju na Ugljanu?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene