Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Jeste li pripremili automobil za zimu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Gorskom kotaru i Lici pao je snijeg, a HAK je na autocesti A6 proglasio zimske uvjete, što znači da je obavezna zimska oprema za automobile.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Pročitajte i ovo Ilustracija Zimska oprema Požurite k vulkanizeru: Počinje važna promjena na cestama, kazne i do 15.000 kuna Slika nije dostupna Obavezna zimska oprema Hrvatska zametena: Prometni kolaps i jedna ljudska žrtva

Jutros je u Gorskom kotaru i Lici pao snijeg, a prognostičari najavljuju osjetno zahladnjenje u cijeloj Hrvatskoj početkom idućeg tjedna. 

>> FOTO Pao snijeg u Gorskom kotaru, proglašeni zimski uvjeti

Prometni stručnjaci uvijek upozoravaju vozače da ne čekaju da padne snijeg, već da zimske gume stave već u studenom, bez obzira na vremenske prilike.

Također preporučuju vozačima da sve četiri gume zamjene zimskim gumama, te po mogućnosti kupnju novih svake tri godine jer gube elastičnost. Međutim, za sigurnu zimsku vožnju dobro je provjeriti i kočnice zbog efikasnijeg kočenja po poledici.

Obzirom na porast troškova života naročito u zimskom periodu kada se povećaju i troškovi režija, priprema automobila za zimu još je jedna stavka koja će sigurno opteretiti kućni budžet.

Napišite nam u komentaru: Jeste li pripremili automobil za zimu?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene