Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Je li predsjednikov ljubavni život njegova privatna ili javna stvar?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Navodna afera francuskog predsjednika Francoisa Hollandea s glumicom Julie Gayet ne prestaje puniti novinske stupce francuskih, ali i svjetskih medija. I dok jedni smatraju da je to isključivo njegova privatna stvar, drugi se ne slažu s tim.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Posljednje istraživanje pokazalo je kako 84 posto Francuza nije promijenilo svoj stav o predsjedniku Francoisu Hollandeu nakon izbijanja ljubavne afere te da ih 77 posto smatra da je njegov ljubavni život isključivo njegova privatna stvar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Tema dana Kako komentirate terorističke prijetnje uoči Sočija? Slika nije dostupna Ljubavni skandal Francuski predsjednik ODABRAO?

Ljubavnica francuskog predsjednika trudna 4 mjeseca?

Podsjetimo, jedan francuski tabloid je na sedam stranica objavio priču o navodnoj Hollandeovoj aferi s 41-godišnjom glumicom. U tekstu su opširno opisani njihovi susreti, a sve je potkrijepljeno i fotografijama na kojima je navodno ljubavni par. Nakon toga je prva dama Valerie Trierweiler hospitalizirana, a pojavila se i informacija da je poznata glumica već četiri mjeseca trudna.

Hollande je burno regairao na optužbe i tvrdi da je napadnuta njegova privatnost te je najavio tužbu. I prozvana glumica prošle je godine podnijela tužbe zbog pisanja o istoj aferi.

Što Vi mislite, je li predsjednikov ljubavni život privatna ili javna stvar?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene