Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako komentirate terorističke prijetnje uoči Sočija?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napetosti uoči Zimskih olimpijskih igara u Sočiju sve više rastu. Olimpijski odbori nekolilo europskih zemalja danas su dobili sumnjive mailove s terorističkim prijetnjama.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI!

Uoči predstojećih ZOI u Sočiju, Olimpijski odbori nekoliko europskih zemalja dobili su sumnjive mailove s terorističkim prijetnjama. Među njima su Olimpijski odbori Mađarske, Slovenije, Italije i Njemačke.

Predsjednik Mađarskog Olimpijskog odbora Zsolt Borkai kazao da su prijetnju shvatili ozbiljno te da su izvijestili Međunarodni olimpijski odbor i ruske organizatore. Nekoliko sati kasnije, predstavnik HOC-a za međunarodne odnose Zsigmond Nagy izjavio je da je poslije analize utvrđeno da prijetnja nije stvarna. Ostale zemlje primljene su mailove, također, poslali na analizu.

SVE NAPETIJE Olimpijski odbori Mađarske i Slovenije primili terorističke prijetnje!

Pročitajte i ovo Talijanska granica Balkanska ruta Italija donijela važnu odluku koja bi mogla utjecati i na Hrvatsku Slika nije dostupna Tema dana Kako pomažete siromašnima?

Glasnogovornica Hrvatskog olimpijskog odbora Manuela Sentđerđi Čorković je u telefonskom razgovoru za Dnevnik.hr kazala da Hrvatski olimpijski odbor za sada nije dobio nikakvu prijetnju, ali da imaju saznanja o tome da su Mađari i Slovenci primili pisma prijetnje.

Podsjetimo, dvojica islamskih ekstremista prije dva dana su na internetu objavili video poruku u kojoj su obećali predsjedniku Vladimiru Putinu i posjetiteljima Olimpijskih igara da će od njih dobiti 'poklon iznenađenja'.

Kako komentirate terorističke prijetnje uoči Sočija?


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene