Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Je li nezadovoljstvo studenata opravdano?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U našu redakciju pristižu hrpe pisama nezadovoljnih studenata koji se žale na uvjete studiranja, loš smještaj te skupe fakultete.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odnos Markov Trg-Pantovčak Predsjednica je istodobno tražila ostavku premijera i sazivanje sjednice vlade. Što mislite o tome? Slika nije dostupna Tema dana Kako će surađivati premijer i predsjednica?

Studenti nemaju riječi hvale ni za koji studentski dom u Zagrebu. Žale se na stare sanitarne čvorove, od kojih mnogi nemaju vrata na tuševima. Također tvrde da su sobe neadekvatno namještene, odišu vlagom, zidovi otpadaju, a neke su sobe umjesto dvokrevetnih, pretvorene u trokrevetne.

Problem je i u novim cijenama studiranja. Predstavljen je novi model plaćanja školarina s kojim neće baš svi studenti biti zadovoljni.

>> Novi model školarina: Tko će plaćati studij, a tko ne?

Tako će svi studenti koji su u prethodnoj godini ostvarili između 30 i 54 boda (uključujući i donju i gornju granicu) plaćat samo ECTS bodove za one predmete koje nisu položili dok će oni koji su u prethodnoj godini ostvarili manje od 30 ECTS-a, odnosno apsolvirali su manje od polovice ukupnoga studentskog opterećenja u jednoj akademskoj godini, plaćat će maksimalne iznose participacija.

Što mislite, je li nezadovolsjtvo studenata opravdano?

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene