Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Korak prema mobilnom tržištu

Yahoo kupio tvrtku ovog 17-godišnjaka! Evo zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pod dirigentskom palicom Marisse Mayer, Yahoo je napravio još jedan korak prema mobilnom tržištu kupnjom servisa za čitanje novost Summly.

D’Aloisio je s 15 godina izradio aplikaciju s ciljem da olakša konzumaciju i dijeljenje sadržaja na mobilnim uređajima. Summly je vrlo brzo postao hit zahvaljujući svojoj jednostavnosti i modernom dizajnu, a očito je da je to razlog i zašto je Yahoo bacio oko na ovaj servis.

Pročitajte i ovo Nova gradska knjižnica u Rijeci Otvorena nova knjižnica Povijesni trenutak: Grad koji teče dobio je najljepši poklon, čekalo se u kilometarskim kolonama Ilustracija Djevojčice bolje od dječaka Znanje hrvatskih učenika konačno u prosjeku, osim u matematici

Na žalost korisnika koji su koristili ovaj servis, Summly se gasi i cijeli tim, koji je nedavno dobio 1.53 milijuna dolara investicije,seli u urede Yahooa.

>> Mayer je u pravu! Zaposlenicima Yahooa treba zabraniti rad od kuće!

No, ovo nije jedina akvizicija Yahooa posljednje vrijeme. Prije samo nekoliko dana, Yahoo je također kupio Jybe kompaniju koja ima cilj pomoći u povezivanju ljudi u fizičkom svijetu.

Na blogu mladi Nick je objasnio neke pojedinosti oko ove akvizicije, a isto tako možete pročitati i službeno priopćenje Yahooa na ovom linku. (Powered by Zimo)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene