Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hlače s ventilatorima!

Vruće vam je? Probajte hlače s vlastitim hlađenjem!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zanimljivo rješenje za nesnosne vrućine – hlače u čijim su džepovima ugrađeni ventilatori

S obzirom na vrućine koje posljednjih dana vladaju Hrvatskom, čini se da je jedino rješenje otići na more ili provesti dan u klimatiziranim prostorijama. No, za one koji dane moraju provoditi na otvorenom ili u prostorijama bez klime, japanska kompanija Kuchofuku ima rješenje – hlače s vlastitim hlađenjem.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Ako zima ne ugrize..." Dugoročna prognoza za zimu: Meteorolog otkriva što nas čeka za Božić i Novu godinu, kada će biti najhladnije i hoće li pasti snijeg Ilustracija Vremenska prognoza Od snijega do sunca, uz maglu i nešto kiše: Vrijeme je varljivo, do kada tako? Detalje otkriva meteorolog Dnevnika Nove TV

Njihove Air-Conditioned Cooling Pants dolaze s dva mala ventilatora koja su smještena u džepovima sa strane hlača i pokreću ih dvije baterije (nadamo se da ne griju previše), a njihovu težinu, kažu u toj kompaniji, nećete niti osjetiti. Ako ste zainteresirani za ovakve hlače s vlastitom klimatizacijom možete ih naručiti po cijeni od 208 dolara, no čini se da bi bilo jednostavnije i učinkovitije, umjesto ovih dugih hlača s ventilatorima, kupiti najobičnije i puno jeftinije kratke hlače.

Inače, Air-Conditioned Cooling Pants samo su dio ponude ove kompanije iz asortimana odjeće s vlastitim hlađenjem te su do sada predstavili takve majice, jakne, jastuke pa čak i krevet.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene