Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović sazvao izvanrednu konferenciju za medije: Pogledajte što je dočekalo novinare

Korisni savjeti

VIDEO Kratice na računalu kojima ćete uštedjeti na vremenu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas postoji velika razlika između amatera i profesionalca na računalu. Kada netko tko provede 10 sati dnevno na računalu sjedne pokraj nekog tko provodi sat vremena dnevno, razlika u korištenju je ogromna.

Ovdje ne pričam o pisanju u Wordu ili slaganju tablica u Excelu, iako se i to može uračunati, ovdje pričam o kraticama koje nam svima olakšavaju korištenje tehnologijom. Za profiće ne postoji ništa gore nego kad netko mišom kline na scrollbar i poteže ga mišem, dok drugi uporno obavljaju nepotrebne radnje na smartphoneu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Velik čovjek Nevjerojatan život Billa Gatesa Slika nije dostupna Nije zlonamjerno 90 MINUTA KAOSA U ZRAČNIM LUKAMA Nitko ne zna zašto je problem nastao

>> Promjene na Google tražilici

Možda te sitnice jesu minijaturne i za nekoga potpuno beznačajne, no zašto ne uštedjeti na vremenu ako nam to tehnologija omogućuje. Zar je teško kliknuti space ili dva puta razmaknicu na vašem iPhoneu?

Ako nemate pojma o čemu je riječ, onda pogledajte ovaj odličan TED govor Davida Poguea, dopisnika za New York Times koji je u pet minuta objasnio 10 trikova kojima ćete skratiti vrijeme. (Powered by ZIMO)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene