Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi incident

Siri izdala iPhone: 'Najbolji smartphone je ...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Appleova Siri ponovno je iznenadila korisnike izdavši svoj matični uređaj.

Ukoliko vam se u rukama nađe novi iPhone 4S upitajte njegovu Siri koji je najbolji smartphone svih vremena, odgovor bi vas mogao iznenaditi. Naime, Siri na ovo pitanje odgovara bez razmišljanja: Nokia Lumia 900.

Pročitajte i ovo Edi Rama Kamere sve snimile VIDEO Svi su zgroženi zbog onoga što je albanski premijer napravio novinarki: "Ne diraj me više!" Škola Drama u Beogradu Škola danima zataškavala slučaj prolivenog opasnog metala koji je pošpricao učenike

Ovaj odgovor privukao je pažnju obožavatelja Nokije diljem svijeta koji ovu Sirinu izjavu uspoređuju s bajkom u kojoj je magično zrcalo zloj kraljici reklo da je Snjeguljica najljepša od svih.

>> 'Lajavi' iPhone izvrijeđao dječaka, roditelji šokirani!

Razlog zbog kojeg je Siri odgovorila to što jest nije taj što u Apple smatraju da se iPhone ne može mjeriti s Nokijom, nego taj što Siri daje svoje odgovore na temelju rezultata Wolfram Alfe, a koji se baziraju na temelju osvrta korisnika smartphonea diljem svijeta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene