Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apple šuti o svemu

'Lajavi' iPhone izvrijeđao dječaka, roditelji šokirani!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dječak je zajedno s roditeljima kupovao novi iPhone 4S u trgovini, a kad je isprobavao uređaj, neugodno su iznenađeni ostali on, njegovi roditelji i prodavači.

'Koliko ljudi ima u svijetu?', upitao je 12-godišnji Charlie Le Quesne iz Coventryja. Glasovna pomoćnica Siri mu je odgovorila 'Ušuti j*****, ružni tupsone', prenosi The Sun.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatno VIDEO Upoznajte najveću albino obitelj Slika nije dostupna Divlja potjera Bježao policiji vozeći 100 na sat unazad!

Charlijeva užasnuta majka, Kim, rekla je kako nije mogla vjerovati 'prostotama' koje su izlazile iz vrhunskog Appleovog proizvoda i bile upućene njezinom djetetu.

'Mislila sam , mora da sanjam pa smo postavili još jednom isto pitanje i dobili identičan odgovor', dodala je. Nakon pritužbe šefu trgovine, dobili su ispriku, a 'lajavi' iPhone maknut je iz izloga i poslan na servis, kako bi se dokučilo o čemu je riječ.

Djelatnici trgovine vjeruju kako je dotični iPhone hakiran te da je netko namjerno podesio postavke glasovne asistentice Siri, kako bi one bile prožete prostotama. Zanimljivo je kako je Siri moguće reprogramirati na način da joj se kaže, 'Zovi me...', a umjesto naših točkica, možete izreći bilo što. No, Siri obično odbija izgovarati prostote.

Apple se nije oglasio oko ovog gafa, a iPhone im je poslan na dijagnozu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene