Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže uskoro!

Samsung priprema TV ‘kakav svijet još nije vidio’

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Samsunga su najavili da će uskoro predstaviti televizor kakav svijet još nije vidio - navodno se radi o 85 inčnom Ultra HD modelu

U posljednje vrijeme puno se pisalo o Appleovom televizoru kojeg bi navodno trebali predstaviti tijekom sljedeće godine - iako iz te kompanije još uopće nema službene potvrde o iTV-u (kako bi se ovaj TV mogao zvati), mnogi smatraju da bi ovaj uređaj mogao donijeti brojne inovacije poput upravljanja glasom i podrške za iCloud.

'iTV je najveća stvar od pametnih telefona!'

No, dok čekamo informacije o Appleovom televizoru, iz Samsunga kažu da pripremaju nešto puno zanimljivije te su na YouTubeu objavili teaser videozapis novog televizora za kojeg su napisali da takav 'TV svijet još nije vidio’.

Za razliku od Appleovog TV-a za kojeg nitko ne zna kada bi ga mogli predstaviti, na Samsungov televizor nećemo morati puno čekati te će ga ova kompanija predstaviti već u siječnju na Consumer Electronics Show (CES) sajmu koji će se održati u Las Vegasu od 8. do 11. siječnja.

U zanimljivom videu prikazani su televizori koji su ‘pobjegli’ iz kuća i trgovina te su se zaputili u Las Vegas jer žele vidjeti kakav će TV Samsung predstaviti na CES-u.

Samsung - vladar mobilnog tržišta!

Iako iz ove kompanije nisu objavili nikakve službene informacije o tome kakve će novitete donijeti njihov novi modela televizora, na internetu već možemo pročitati razne glasine o tome što možemo očekivati.

Tako na stranici GoITway kažu da se ova najava najvjerojatnije odnosi na Samsungov Ultra HD televizor (ovakvi uređaji imaju četiri puta više piksela u odnosu na klasične HD televizore) koji će imati dijagonalu ekrana od 85 inča, još ‘nezabilježenu kvalitetu slike’ i odličan zvuk.

Osim ovog televizora, Samsung je za CES najavio i prikazivanje novog Smart Hub sučelja za pametne televizore putem koje će u budućnosti nuditi ‘intuitivnije iskustvo korištenja’. Za konkretne informacije morat ćemo sačekati još malo više od deset dana kada ćemo saznati kakva nam je to iznenađenja Samsung pripremio.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene