Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Revolucija ponovo na policama Tele2

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mnogi Tele2 korisnici sa strašću govore o Revoluciji - tarifi koja im je pružila najpovoljniju i najslobodniju komunikaciju.

S obzirom na naviku slušanja svojih korisnika, Tele2 je odlučio vratiti popularnu tarifu na svoje police kako bi i onima koji je još nemaju pružio najbolju vrijednost za novac.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna TELE2 donosi Vjeruju li da se baš njima neće dogoditi nesreća? Čak 73 posto roditelja koristi mobitel dok je u prometu s djecom Slika nije dostupna POZIV Tele2 raspisao poziv za donaciju deset dronova vatrogasnim društvima

Revolucija za svega 100 kuna nudi 3GB interneta po punoj brzini cijelo vrijeme, 1500 minuta prema drugim mrežama, neograničeni SMS prema svim mrežama te neograničenu komunikaciju unutar Tele2 mreže prvih godinu dana uz ugovornu obvezu od 24 mjeseca. Ponuda je dostupna na svim Tele2 prodajnim mjestima do 30.09.2014. godine.

„Javljaju nam se korisnici koji već imaju odličan pametni telefon, no nemaju Revoluciju. Stoga smo i ovog puta odlučili odgovoriti na zahtjeve korisnika“ rekao je Adrian Garrett, komercijalni direktor Tele2.

Ovo je jedinstvena prilika da i sami isprobate „revolucionarni“ način komunikacije.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene