Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poručuju iz HTC-a

'Požalit ćete ako kupite Samsungov Galaxy S5'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz HTC-a su putem Twittera poručili onima koji namjeravaju kupiti Galaxy S5 da će požaliti na toj odluci, jer oni pripremaju puno bolji telefon

Samsung je sinoć predstavio jedan od najiščekivanijih pametnih telefona godine koji nije donio neke revolucionarne novitete, no osim boljeg hardvera i kamere, od svog prethodnika razlikuje se s nekoliko zanimljivih opcija – otporan je na vodu i prašinu, ima senzor otiska prstiju s kojim se može otključati telefon i kupovati putem interneta te ima mjerač otkucaja srca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Niti iPhone, niti Galaxy, nego… Ovo je NAJBOLJI pametni telefon na svijetu! Slika nije dostupna Top modeli Ovo su najbolji pametni telefoni predstavljeni u 2013. godini!

Na prve prave recenzije i iskustva korisnika Galaxyja S5 morat ćemo sačekati još više od mjesec dana (njegova prodaja počinje 11. travnja), no u HTC-u su već sada uvjereni da će oni koju kupe ovaj smartphone požaliti zbog svoje odluke. Naime, nekoliko sati nakon što je Samsung u Barceloni predstavio Galaxy S5, s HTC-ovog službenog računa na Twitteru poručili su da će svi kupci ovog pametnog telefona požaliti što su ga kupili te su pored ove poruke dodali datum 25. ožujka.

Još veći, snažniji i otporan na vodu: Samsung predstavio Galaxy S5!

Na taj će dan HTC u Londonu i New Yorku predstaviti nasljednika modela One, jednog od najboljih pametnih telefona prošle godine te u ovoj kompaniji vjeruju da će One 2 biti puno bolji i korisnicima zanimljiviji od novog Galaxyja.

Prošlogodišnji model HTC-ovog ovog telefona ima 4,7 inčni ekran Full HD rezolucije i 4MP Ultra piksel kameru, dok od nasljednika očekujemo još veći ekran (glasine kažu da će imati 5 inčni ekran), poboljšanu kameru i bolji procesor, vjerojatno isti kakav ima i Galaxy S5.

S obzirom da prodaja Galaxyja S5 počinje 11. travnja u skoro 150 zemalja diljem svijeta (nadajmo se da će se ovaj model onda moći kupiti i u Hrvatskoj), a da će HTC svoj model predstaviti puno ranije (25. ožujka), svi koji kupuju novi telefon imat će dosta vremena za razmišljanje i odluku hoće li kupiti S5, One 2 ili možda neki od konkurentskih modela.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene