Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počinje snimanje!

Pogledajte kako se Kutcher priprema za ulogu Stevea Jobsa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ashton Kutcher totalno se uživio u ulogu Stevea Jobsa te je, osim Jobsove frizure i brade, početo nositi tenisice, traperice i crnu dolčevitu – odjeću po kojoj je Jobs bio poznat

Ovaj mjesec počinje snimanje filma o životu Stevea Jobsa 'Jobs: Get inspired' koji će usredotočiti na rane godine Jobsova života i razdoblje do kraja devedesetih, a zahtjevna uloga glavnog glumca, kao što je poznato, pripala je Ashtonu Kutcheru.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Loše recenzije Potpuno razočaranje: Steve Jobs bi mrzio 'Jobsa'... Slika nije dostupna Dan počinje u 4:30 'Čovjek koji točno zna što radi': Upoznajte svijet nasljednika Stevea Jobsa

Kako se zvijezda Ludih 70-ih priprema za novu ulogu pokazale su nam fotografije TMZ-a (snimljene u Los Angelesu prilikom Kutcherova odlaska na snimanje) koje su prenijeli na Mashableu – na njima Kutcher čak i fizički podsjeća na mladog Stevea Jobsa (ima sličnu frizuru i bradu), a obučen je u prepoznatljivu odjeću Appleova osnivača – tenisice, traperice i crna dolčevita.

Snima se film o životu Stevea Jobsa: Znate li tko je glavni glumac?

Već krajem ove godine trebali bi vidjeti kako se Kutcher snašao u novoj ulozi jer bi se 'Jobs: Get inspired' u kinima trebao pojaviti tijekom posljednjeg kvartala.

Osim ovog filma, uskoro možemo očekivati i još jedan film o preminulom Appleovom vizionaru – bit će temeljen na Jobsovoj biografiji koju je napisao Walter Isaacson, a prava na njegovo snimanje otkupio je Sony.

Više fotografija Ashtona Kutchera kako se priprema za novu ulogu pogledajte ovdje.  

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene