Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Megapopularna igrica

Pitate se zašto je autor 'Flappy Birda' povukao igricu? Pročitajte ovo...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na dan kada je programer Dong Nguyen najavio povlačenje popularne igrice 'Flappy bird', njegov Twitter profil bio je zasut prijetećim porukama fanova.

Programer Dong Nguyen službeno je povukao aplikaciju za megapopularnu igru u nedjelju kao što je i obećao dan ranije, kada je rekao kako 'jednostavno ne može više podnijeti golemi pritisak uspjeha koji je postigao preko noći'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

Tisuće dolara za Flappy Bird: Evo kako se i dalje može nabaviti popularna igra!

Iako se mnogi pitaju zašto bi netko izbrisao igricu koja mu je donijela slavu i novac, možda će im biti jasnije kad pročitaju kakve je Tweetove Nguyen svakodnevno čitao kada je samo najavio povlačenje igrice. Naime, njegov Twitter profil bio je prepun prijetećih Tweetova, piše Buisness Insider. Iako većina prijetnji nije ozbiljna, zasigurno nije podnijeti kada vam tisuće ljudi šalju takve poruke.

Evo nekih poruka:

'Ne, ne i ne! Iako sam ostvario samo dva boda, ne! Ne! Ubit ću te!', napisao je jedan korisnik.

'Ako izbrišete Flappy bird, doslovno ću se ubiti. To je moja droga i tako sam ovisna! Molim te, ne radi mi to, molim teeeeee', napisala je druga korisnica.

'Stari, ubit ću te ako to napraviš', napisao je još jedan korisnik
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene