Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šest redova ikona

Ovako bi mogao izgledati iPhone s 4,8 inčnim ekranom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ekipa s jedne ruske stranice objavila je fotografije koncepta 4,8 inčnog iPhonea koji ima šest redova ikona na ekranu i 12MP kameru - novi iPhone zaista bi mogao izgledati poput uređaja sa slike.

Tijekom posljednjih nekoliko tjedana na internetu su se pojavile brojne glasine o novim modelima iPhonea koje Apple navodno priprema.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pregled godine 2013. Jesu li nam ovi IZUMI OLAKŠALI život?! Slika nije dostupna iPhone 5S Najprodavaniji telefon na svijetu je...

Iako ne možemo znati koje su od tih glasina točne, s obzirom na količinu tih glasina i različite izvore od kojih su se neki od njih u prošlosti pokazali pouzdanima, gotovo je sigurno da Tim Cook i ekipa pripremaju telefon s većim ekranom.

Apple će u 2013. predstaviti čak tri nova iPhonea?!

Neke od tih glasina tako kažu da bi Apple već tijekom ove godine mogao predstaviti tri nova modela iPhonea - iPhone 5S koji će imati neka hardverska poboljšanja u odnosu na aktualnu verziju, no od njega ne treba očekivati neku revoluciju, iPhone s 4,8 inčnim ekranom i još jedan model kojeg će Apple navodno predstaviti krajem godine i koji će imati kameru rezolucije 12MP.

Na temelju ovih glasina, ali i nekih ranijih informacija kako će se novi modeli iPhonea, umjesto samo u crnoj i bijeloj boji, isporučivati u više boja kućišta, ekipa s ruske stranice Apple Digger objavila je slike i video zapis na kojima su prikazali kako bi novi model iPhonea mogao izgledati.

‘Njihov’ iPhone Math (kako neki smatraju da bi se novi model mogao zvati) tako ima ekran dijagonale 4,8 inča (veći je i širi u odnosu na ekran iPhonea 5) sa šest redova ikona za aplikacije, ima kameru rezolucije 12 MP i različite boje kućišta.

Hoće li iPhone 6 ovako izgledati?

Za razliku od nekih ranijih konceptnih fotografija i video zapisa novog modela iPhonea poput onog talijanskog dizajnera Federica Ciccaresea koji prikazuje uređaj potpuno drugačijeg dizajna u odnosu na dosadašnje modele, ekipa s Apple Diggera nije puno eksperimentirala s dizajnom koji je vrlo sličan iPhoneu 5 tako da bi novi model Appleovog telefona, ako bude imao 4,8 inčni ekran, zaista mogao izgledati kao uređaj u ovom video zapisu.

Inače, ovo bi trebala biti godina velikih promjena u Appleovoj mobilnoj strategiji - naime, sve do predstavljanja iPhonea 5 Apple je imao istu taktiku s iPhoneom te su svake godine predstavljali samo jedan model svog pametnog telefona koji je uvijek imao dijagonalu ekrana od 3,5 inča.

U rujnu prošle godine napokon je predstavljen iPhone s većim ekranom, a od ove godine možemo očekivati predstavljanje više modela Appleovih telefona s različitim dijagonalama ekrana s kojima bi trebali bolje konkurirati modelima poput Samsungovih Galaxyja, nedavno predstavljenom Sonyjevom Xperia Z modelu te nadolazećim HTC-ovim, Nokijinim i modelima drugih kompanija koji bi trebali imati ekrane dijagonale oko pet inča.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene