Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radi na iOSX-u!

Hoće li iPhone 6 ovako izgledati?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dizajner Federico Ciccarese prikazao je svoju viziju iPhonea 6 - uređaj po uzoru na iPod Nano koji radi na operativnom sustavu koji je kombinacija iOS-a i Mac OS X-a

Nedugo nakon što je Apple predstavio iPhone 5, prvi model svog telefona koji ima ekran dijagonale 4 inča, na internetu su se pojavile glasine o njegovom nasljedniku, modelu iPhone 5S.

Prvotne glasine oko novog iPhonea - čije predstavljanje možemo očekivati već u lipnju, govorile su novi model neće donijeti nikakvu revoluciju, već samo neka hardverska poboljšanja, no sve je više informacija kako ova kompanija već radi i na iPhoneu 6 koji bi trebao donijeti velike promjene - navodno će Apple predstaviti čak tri verzije ovog telefona s različitim dijagonalama ekrana.

Novi iPhone donosi najveće promjene do sada?!

Iako se o nekim velikim promjenama u dizajnu budućih modela ne priča previše, moguće je da će iPhone 6 donijeti i prvu veliku promjenu u dizajnu iPhonea.

Dizajner Federico Ciccarese na svojoj je stranici objavio ilustracije njegove vizije iPhonea 6 koja nije inspirirana dosadašnjim dizajnom Appleovih telefona, već je rekao da je ovaj model nacrtao po uzoru na posljednju generaciju iPoda Nano, no ove ilustracije puno više podsjećaju na Nokijine Lumia telefone, nego na iPod.

Njegov iPhone 6 ne radi na dosadašnjoj verziji Appleova mobilnog operativnog sustava iOS, već na iOSX-u - operativnom sustavu koji je kombinacija iOS-a i Mac OS X-a, sustava na kojem rade Appleova računala.

Sve ilustracije njegove verzije iPhonea 6, kao i Ciccareseove ostale radove pogledajte na njegovoj web stranici.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene