Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najtanji iPhone

Ovako bi mogao izgledati iPhone Air!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Talijanski dizajner Federico Ciccarese vjeruje da Apple priprema iPhone Air te je prikazao je svoj koncept ovog najtanjeg i najlakšeg iPhonea

Prije prošlomjesečnog predstavljanja novih modela Appleovih tableta svi su analitičari bili uvjereni da će Tim Cook, uz iPad mini s retina ekranom, predstaviti i iPad 5. No, Apple je ipak pripremio malo iznenađenje te su predstavili iPad Air, snažan i iznimno tanak tablet koji se već može kupiti i na našem tržištu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očekujemo ga u rujnu! 'Nevjerojatno tanak': Ove godine stiže iPhone Air? Slika nije dostupna Pogledajte Je li ovo novi iPhone 5?

Još tanji i još moćniji: iPad Air od 1. studenog dostupan u Hrvatskoj!

Ovo je njihov drugi 'Air' proizvod nakon MacBooka Air, prijenosnog računala kojeg je Steve Jobs predstavio još 2008. godine – u vrijeme kada su u trendu bili jeftina netbook računala slabih performansi Appleov MacBook Air bio je iznimno skup, tanak i nije imao optički pogon. S vremenom Apple je predstavio nove i redizajnirane generacije Air prijenosnika te je posljednji 13,3 inčni model po mnogima jedan od najboljih prijenosnika na tržištu.

Nakon Air računala i tableta, Apple bi u budućnosti mogao predstaviti i Air telefon – tako bar vjeruje Federico Ciccarese, talijanski dizajner koji je do sada već prikazao iznimno zanimljive koncepte iPhonea 6 i iWatcha, a sada je objavio svoj koncept potencijalnog iPhonea Air.

Osim nekoliko slika, Ciccarese nije objavio hardverske opcije koje bi mogao imati ovaj telefon, a na Cnetu kažu da bi ovakav model trebao biti najtanji i najlakši iPhone do sada. Iako iz Applea do sada nisu spominjali iPhone Air, nakon predstavljanja iPada Air čini se mogućim da bi ova kompanija u budućnosti mogla predstaviti i svoj telefon iz ove serije.

Kako je iPhone U POTPUNOSTI promijenio mobilnu industriju

Većina glasina vezana uz sljedeću generaciju Appleovog telefona kaže da možemo očekivati najveće promjene do sada te da ova kompanija razvija iPhone 6 s ekranom dijagonale 4,8 inča, a sve je veći broj glasina i o prvom Appleovom phabletu s dijagonalom ekrana od skoro šest inča. No, s obzirom da je iPhone 5S predstavljen pred manje od dva mjeseca, Apple nove modele telefona vjerojatno neće predstaviti do rujna sljedeće godine.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene