Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Dugo očekivana novost

Od sada je preko Instagrama moguće dijeliti i video!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Facebookovoj prezentaciji objavljeno je kako je od danas putem popularnog servisa Instagrama moguće dijeliti i videozapise.

Korisnici Instagrama od danas putem tog servisa, osim fotografija, mogu objavljivati i kratke videozapise, u trajanju ne duljem od 15 sekundi. Objavljeno je to danas na prezentaciji Facebooka, koji je Instagram lani kupio za oko 700 milijuna dolara.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Yahoo opet postaje cool Mayer poput Zuckerberga: Yahoo kupuje Tumblr za milijardu dolara? Slika nije dostupna 'Zuckerbergov način' Odgodio posao od milijardu dolara da bi pogledao seriju!

>> Novosti iz Facebooka: Dijeljenje videa putem Instagrama?

BBC javlja da je direktor Instagrama Kevin Systrom kazao da će se i na video isječke, po istom principu kao i na fotografije, moći dodavati popularni filteri za uljepšavanje.

Jedan od ciljeva nove funkcije je udar na sve popularniji Twitterov video servis - Vine. Za razliku od Vinea, na kojemu se 6-sekundni isječci neprekidno reproduciraju u tzv. loopu, videozapisi na Instagramu zaustavit će se kada dođu do kraja, a korisnici će moći odabrati i 'thumbnail' koji žele.

Instagram svakog mjeseca koristi oko 130 milijuna korisnika, a dosad je na njemu objavljeno oko 16 milijardi fotografija.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene