Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Od prvog do zadnjeg tvita!

Nova opcija na Twitteru: Preuzmite arhivu svih vaših tvitova!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Twitter je počeo testirati novu opciju koja će korisnicima omogućiti preuzimanje arhive svih tvitova koje su objavili – od prvog do zadnjeg

Iz Twittera su u rujnu ove godine najavili kako rade na alatu koji će korisnicima omogućiti download cjelokupne arhive objava na ovoj društvenoj mreži, a izvršni direktor Dick Costolo rekao je da je predstavljanje ove opcije apsolutni prioritet te je žele svima predstaviti do kraja 2013.

Pročitajte i ovo Državni arhiv - 2 VRLO DELIKATAN POSAO Vrijedne tajne državnog arhiva diraju se samo u rukavicama: Osjetljivi dokumenti otkrivaju podatke o jednoj od najsmrtonosnijih pandemija koja je zadesila svijet Ilustracija (Foto: Thinkstock) Čija je građa? Srbijanski list tvrdi da Zagreb želi iz Beograda izvući arhivsku građu iz doba NDH-a i time "zarobiti istinu"

Pogledajte što ste radili na Facebooku i Twitteru ove godine!

Ova je kompanija napokon počela s testiranjem navedene opcije pa su tako neki korisnici, kako prenose na Cnetu, dobili mogućnost skidanja arhive svih njihovih tvitova koje su do sada objavili na ovoj društvenoj mreži. Ova je opcija dostupna pod 'Settings' – 'Your Twitter archive' gdje je potrebno kliknuti na 'Request your archive' te će nakon toga Twitter korisnicima poslati mail s linkom za preuzimanje datoteke u kojoj će se nalaziti sve informacije koje je korisnik podijelio na ovoj mreži od prvog tvita.

S obzirom da ekipa u Twitteru tek testira opciju downloada arhive tvitova, ona još nije dostupna svim korisnicima te su iz ove kompanije novinarima Cneta rekli da se opcija testira na jako malom broju korisnika, ali nisu rekli o kojem se broju ljudi radi niti na kojim se tržištima testira.

Foto filteri u Twitterovoj aplikaciji za Androide i iPhone

Inače, slična opcija već je duže vremena dostupna i korisnicima Facebooka koji također mogu dobiti uvid u sve svoje aktivnosti, statuse, komentare, fotografije i druge stvari koje su objavili i podijelili na Zuckerbergovoj mreži.

Ako želite preuzeti podatke o svemu što ste do sada radili na Facebooku (za razliku od Twittera, ova je opcija na Facebooku dostupna svim korisnicima), trebate ići na 'Postavke korisničkog računa' te ispod općenitih podataka o vašem računu kliknuti na link 'Preuzmi kopiju svojih Facebook podataka' i kliknuti na 'Start my archive' – Facebook će tada početi s obradom podataka i, kada sve bude gotovo, na mail poslati link s datotekom u kojoj će se nalaziti informacije o korisničkim aktivnostima na ovoj mreži.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene