Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posebno osiguran

Najsigurniji data centar na svijetu čuva podatke i u slučaju nuklearnog rata!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo je mjesto gdje je sigurnost podataka najvažnija!

'Sve što dolazi izvana klijentovog firewalla smatramo prijetnjom. Mi ćemo šifrirati gdje god smo to u mogućnosti. Jednostavno rečeno, trudimo se da sve bude zaštićeno i sigurno, a potom sve to smatramo nesigurnim, a klijenti znaju da nam je sigurnost na prvom mjestu', piše na stranicama Bunkera. Klijenti, ali i cijene - sve se drži u strogoj tajnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ismijavaju ga na twitteru Gradonačelnica Seattlea Trumpu: "Zaštitite nas. Vratite se u svoj bunker" Simulacija kemijskog napada, Washington, Ilustracija (Foto: AFP) Velika Britanija Zbog problema s disanjem 57 ljudi zatražilo liječničku pomoć, sumnja se na curenje kemikalija

Radi se o podzemnom postrojenju, nekoliko kilometara od Londona, a zove se Bunker upravo zato jer se nalazi u prostorima bunkera izrađenog u vrijeme hladnog rata.

Koliko je uloženo u sigurnost govore podaci da su oko njega postavljeni posebni detektori kretnji, debeli zidovi, a 30 metara pod zemljom nalazi se servisni centar gdje se nalaze pogonski i baterijski sustavi.

U njemu radi desetak zaposlenika, a osigurati će zaštitu podataka i u slučaju nuklearnog rata, prirodnih katastrofa, te bioloških ili kemijskih napada.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene