Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko ne zna tko je

MISTERIOZNI MILIJARDER Platio najskuplje životno osiguranje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovaj je muškarac zaslužio mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda. Neki se strani mediji pitaju je li vlasnik ovog neobičnog rekorda možda Mark Zuckerberg?

Prošlog tjedna potvrđeno je da je oboren još jedan Guinnessov rekord – ovog puta nije riječ o nekom sportskom ili sličnom podvigu, već je oboren rekord za najveću vrijednost police životnog osiguranja. Dosadašnji rekord postavljen je još 1990. godine te je vrijednost te police životnog osiguranja iznosila sto milijuna dolara – identitet osobe koja je potpisala ovu policu niti danas nije otkriven, a poznato je jedino da je riječ o 'osobi iz zabavne industrije'.

Pročitajte i ovo Najstariji čovjek na svijetu Koji je recept? Preminuo najstariji čovjek na svijetu: Sutra bi imao 128 godina Bolja Hrvatska: Vedran Habel - 6 Bolja Hrvatska Kuhao je za predsjednike, pokušao oboriti Guinnessov rekord i pomaže osobama s invaliditetom: "Njih 90 posto danas je trajno zaposleno"

Oboren rekord u hodanju na stražnjici - evo kako to izgleda!

Financijski savjetnik Dovi Frances iz kompanije SG LLC pohvalio se novinarima San Jose Mercury Newsa da je njegov klijent sada oborio ovaj neobičan rekord te je potpisao policu životnog osiguranja vrijednu nevjerojatnih 201 milijun dolara – kao i u prethodnom slučaju, identitet ove osobe nije otkriven, a Frances je samo rekao kako je riječ o milijarderu iz tehnološke industrije.

S obzirom da u Kaliforniji živi više od sto milijardera, od čega je njih oko trećina vezana uz tehnološku industriju, brojni su kandidati koji su mogli potpisati ovakvu policu osiguranja, a na Mercury Newsu pitaju se je li vlasnik ovog neobičnog rekorda možda Mark Zuckerberg. 'Ne želimo privući ubojice koji će trčati Palo Altom pokušavajući ga pronaći i ubiti', objasnio je Frances razlog zbog kojeg će identitet ovog milijardera i vlasnika 'najvrijednije police osiguranja u povijesti' ostati tajan.

VIDEO Dubai za Guinnessa: Milijunski vatromet za početak 2014.

Osim identiteta, on nije htio otkriti niti koliko iznose godišnje rate koje će ovaj bogataš plaćati (riječ je o milijunskim iznosima – ali jednoznamenkastim), a zanimljivo je da je polica potpisana s čak 19 osiguravajućih kuća, kako bi se izbjeglo da cjelokupni iznos police plati samo jedna kompanija.

Prije nego su iz Guinnessa potvrdili da je s ovom policom životnog osiguranja ostvaren novi rekord, ekipa iz ove organizacije čak je šest mjeseci proučavala policu i prošlog su tjedna napokon potvrdili obaranje rekorda.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene