Velika konkurencija

Oboren rekord u hodanju na stražnjici - evo kako to izgleda!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ovog tjedna u New Yorku pokušali su se oboriti brojni Gunnessovi rekordi poput najbržeg namještanja kreveta, hodanja na stržanjici, slaganja čaša u piramidu i još mnogo toga!

Svi koji su oduvijek sanjali o obaranju Guinnessovog rekorda mogli su navratiti u arenu postavljenu na newyorškom Times Squareu, kako bi isprobali svoje vještine. No vještine su sve samo ne obične. Od najbržega namještanja kreveta, gađanja koševa iz sjedećeg položaja, do utrke na 20 metara - ali na stražnjici.

>> VIDEO Oženio se najviši čovjek na svijetu, mlada od njega niža 77 centimetara

Pogledaj i ovo Bella Hadid (Foto: Getty Images) - 4 Odvažno izdanje Jedna od najtraženijih manekenki današnjice ispod sakoa nosila je samo crni čipkasti grudnjak

'Natjecao sam se u utrci hodanja na stražnjici i prvi rezultat bio mi je 24 sekunde. Kad sam shvatio da su me samo 2 sekunde dijelile od obaranja svjetskog rekorda, vratio sam se i odlučio pokušati ponovno! Skinuo sam naočale i kaput i u trenutku se dogodilo! 20 sekundi i 4 stotinke!', kaže oduševljeni Sam Jackson, obarač rekorda.

Iako su brze poput strijele, djevojke koje su se prijavile na natjecanje, nisu uspjele najbrže na svijetu složiti krevet. Kao što nikome nije pošlo za rukom pogoditi najviše koševa sjedeći na stolici. Naoko jednostavan zadatak slaganja čaša u piramidu - ipak je bio jedan od zahtjevnijih. Ni taj rekord nije srušen!

Više sreće i vještine imao je poznati kipar Andy Gertler - složio je mozaik od oko 14 tisuća sljezovih kolačića.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene