Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sigurno surfajte internetom

Maksimalna zaštita za računala i mobilne uređaje po nevjerojatnoj cijeni!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Po iznimno pristupačnoj cijeni možete kupiti jedan od nagrađivanih antivirusnih programa Trend Micro Titanium Maximum Security ili Trend Micro Mobile Security

Osobna računala i mobilni uređaji brojnim ljudima postali su alati bez kojih više ne mogu zamisliti život i na kojima su pohranjene brojne dragocjenosti – od velikog broja fotografija preko privatnih podataka do važnih poslovnih dokumenata. Kako bi, s obzirom na sve veći broj hakerskih napada, virusa i drugih malicioznih programa, osigurali računala i mobilne uređaje, potrebno je koristiti neki od antivirusnih programa koji će zaštititi vaša računala od brojnih prijetnji i omogućiti vam maksimalnu zaštitu i privatnost prilikom surfanja internetom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Jedno 'i' čini veliku razliku Čuvajte se lažnog Microsoftovog antivirusa

Crno jaje omogućava vam da po iznimno pristupačnoj cijeni uz nevjerojatnih 72 posto popusta kupite jedan od nagrađivanih antivirusnih programa Trend Micro Titanium Maximum Security ili Trend Micro Mobile Security koje pružaju potpunu zaštitu korisnicima Windows računala i Macova, odnosno pametnih telefona koji također postaju sve veća meta cyber kriminalaca i raznih malicioznih programa.

U recenziji ovog programa novinari PC Worlda napomenuli su kako on 'pruža potpunu zaštitu i donosi brojne dodatne opcije po iznimno pristupačnoj cijeni'. Osim zaštite od virusa i drugih zlonamjernih programa, kao i cloud zaštite (koja blokira prijetnje i prije nego dođu do računala), Micro Titanium Maximum Security korisnicima donosi i 5GB online prostora za pohranu datoteka i fotografija, praktičan i siguran način upravljanja lozinkama, potpunu zaštitu na najpopularnijim društvenim mrežama poput Facebooka, Twittera i Googlea+, kao i roditeljski nadzor kako bi se zaštitila djeca na internetu.

Provedena testiranja pokazala su kako je ovaj program blokirao 100 posto nepoznatih malware napada, kao i 100 posto poznatih malicioznih programa, pri čemu nije označio niti jednu sigurnu datoteku i web stranicu kao prijetnju tako da svojim korisnicima jamči maksimalnu sigurnost prilikom surfanja internetom.

Trend Micro Mobile Security korisnicima osigurava potpunu zaštitu pametnih telefona – uređaja koji rade na Androidu, kao i Appleovog iPhonea. Ovaj program štiti telefone od virusa, zlonamjernih programa i krađe identiteta, blokira opasne i lažne web stranice te štiti privatnost korisnika na Facebooku. Od dodatnih pogodnosti za mobilne korisnike treba izdvojiti i backup i prijenos kontakata te mogućnost pronalaženja izgubljenog uređaja, njegovog zaključavanja i brisanja, kako bi bili sigurni da nitko neće moći pristupiti vašim privatnim podacima i fotografijama u slučaju da izgubite telefon ili ga netko ukrade.

U zaključku recenzije na PC Worldu posebno se ističe da brojne opcije Micro Titanium Maximuma dolaze po iznimno povoljnoj cijeni, pogotovo u odnosu na konkurenciju, a zahvaljujući ovoj posebnoj ponudi, njegova je cijena sada još pristupačnija te ga korisnici mogu nabaviti uz popust od čak 72 posto, odnosno za samo 69 kuna.

Ponuda uključuje antivirusni softver – 1 ključ za aktivaciju jednog od sljedećih proizvoda:
1. Trend Micro Titanium Maximum Security (Windows PC)
2. Trend Micro Titanium Internet Security for Mac
3. Trend Micro Mobile Security za a) Android OS Smartphones and Tablets ili b) Apple iPhone or iPad  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene