Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što ili koga ne volite?

Lista neprijatelja: Nova aplikacija za Facebook

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
EnemyGraph naziv je nove aplikacije pomoću koje možete napraviti listu svojih 'neprijatelja'. Bilo osoba koje baš i ne volite, ali i proizvoda ili tvrtki.

Kreator aplikacije je Dean Terry sa Sveučilišta Texas, u Dallasu koji je osmislio listu na kojoj možete imati ljude koje ne volite, tvrtke ili proizvode kojima niste zadovoljni, a koje imaju svoje stranice na Facebooku.

Kada nekoga ili nešto odredite kao 'neprijatelja' oni se na Facebooku pojavljuju na vašoj 'Listi neprijatelja' koja je vidljiva i ostalim korisnicima te aplikacije.

>> Ovako možete kontrolirati svoje 'nezgodne' fotke na Facebooku!

Do sada je 3 milijuna ljudi pozvalo Facebook da omogući 'Unlike' gumb, ali Facebook to još nije napravio. 'Osim stvari koje ih povezuju, ludi vole razgovarati i razglabati i o stvarima koje ne vole', kaže autor aplikacije Terry.

'Ako niste prijatelj s nekim na Facebooku, ili ako niste korisnik aplikacije ne možete biti na nečijoj listi neprijatelja', pojašnjava Terry eventualnu mogućnost zlouporabe. Na 'Listi nepriajtelja' za sada je serija Sumrak saga, nesanica, David Cameron, Rajčice, Real Madrid.....

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene