Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u zatvoru

Kakav ‘pametnjaković’: Ovo je najgluplji status u 2013.!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
‘Voziti pijan.. klasika;) u čije god vozilo udarim žao mi je. :P’ - napisao je jedan Amerikanac na Facebooku, a ubrzo nakon toga policija mu je pokucala na vrata i uhitila ga

U prvim satima 2013. godine jedan je 18-godišnji Amerikanac na Facebooku objavio, kako su ga prozvali na brojnim internetskim stranicama, ‘najgluplji status u 2013. godini’ zbog kojeg je na kraju završio u - zatvoru. Jacob Cox-Brown u prvim je satima ove godine na Facebooku napisao: ‘Voziti pijan.. klasika;) u čije god vozilo udarim žao mi je. :P’.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik

Ukrala auto, opljačkala banku i pohvalila se na YouTubeu!

Ovu su poruku vidjeli neki od više od 650 njegovih prijatelja na ovoj društvenoj mreži te je jedan od njih odmah obavijestio policijsku postaju u Astoriji putem privatne poruke koju je poslao jednom policajcu na Facebooku, dok je drugi nazvao u samu postaju i obavijestio policiju o tome što je Cox-Brown napisao na Facebooku.

S obzirom da su policajci tada već istraživali jednu prometnu nesreću u kojoj je nepoznati automobil udario dva druga automobila te je vozač pobjegao s mjesta nesreće, pretpostavili su da bi upravo ovaj 18-godišnjak mogao biti kriv. Oni su ga ‘posjetili’ u njegovoj kući gdje su naišli na automobil koji je bio oštećen, a dokazi koje su pronašli na mjestu nesreće i razina oštećenja njegova automobila ukazali su na to da je upravo Jacob Cox-Brown krivac za ovu nesreću te je odmah uhićen.

Opljačkali kafić nakon što su u njemu surfali Facebookom i ostavili otvoren profil!

Iako je optužen zbog izazivanja prometne nesreće, on neće odgovarati zbog vožnje u pijanom stanju jer je prošlo previše vremena od izazivanja nesreće do trenutka kada mu je policija pokucala na vrata, a iz lokalne policijske postaje objavili su da njegova objava na Facebooku nije dovoljan dokaz da bi ga se moglo optužiti i za pijanstvo.

Cox-Brown prvo je demantirao da je on vozio automobil s kojim je izazvana nesreća, no kada su mu predočeni svi dokazi, na kraju je ipak priznao što je napravio. ‘Kada objavljujete nešto na Facebooku, mora vam biti jasno da to neće dugo vremena ostati privatno’, stoji u službenom priopćenju iz policijske postaje u Astoriji.

Inače, u prosincu je jedna djevojka također uhićena zbog hvaljena svojim kriminalnim aktivnostima na internetu - ona se na YouTubeu pohvalila kako je opljačkala banku i mahala s novčanicama u kameru, a nedugo nakon objave tog videa na vrata joj je pokucala policija i uhitila je.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene