Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi Blackberry

Je li ovo 'ubojica' iPhonea?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nekada snažna tvrtka odlučila je vratiti se na staze stare slave novim smartphoneom za kojeg smatraju kako bi mogao postati 'ubojica' iPhonea 5.

Tvorac popularnog BlackBerryja, tvrtka Research-in-Motion, posljednjih je godina izgubila velik dio tržišta smartphonea zbog Appleovih i Samsungovih inovacija. No, čini se kako RIM ne odustaje od utrke te na tržište izbacuje novi Blackberry 10 kojim planiraju vratiti se na staze stare slave.

Pročitajte i ovo Požar u bolnici u Tivoliju Utvrđuje se uzrok VIDEO Strava u susjedstvu: Požar u bolnici usmrtio tri osobe, vatrogasci objavili snimku spašavanja pacijenata Ilustracija Vlasnica u šoku Bizarna nesreća u Italiji: Pas s trećeg kata pao na trudnicu

>> Katastrofa za proizvođača BlackBerryja

Novi Blackberry bit će predstavljen 30. siječnja, a navodno je napravljen tako da zadovoljava potrebe velikog broja različitih korisnika. Između ostalog, RIM s novom software platformom cilja na gamersku publiku.

Fotografije novog BlackBerryja u javnost je pustila vijetnamska web stranica Tinhte.vn. Barem tvrde kako se doista radi o novom adutu RIM-a. Kako navode, jedina mana novog BB-a je nedostatak aplikacija koje će korisniku olakšati svakodnevni život, a kojih Appleov iPhone ima na pretek.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene