Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proizvod domaće pameti

Iznimno kvalitetan, a cijenom pristupačan: I Hrvatska svoj tablet ima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
I Hrvatska je ušla na tržište tableta i to proizvodom koji su napravili domaći inženjeri. Najveća kompanija jadranske regije iz sektora informatičke tehnologije na tržište je izbacila tablet za koji kažu da je iznimno kvalitetan, a cijenom pristupačan.

Ovaj tablet proizvod je hrvatske pameti, a jedna od najjačih tvrtki u regiji odlučila je njime konkurirati poznatim proizvođačima tableta.

Pročitajte i ovo Cijene maslaca i pšenice Skuplje u sezoni Hrvati 250 grama ove zlatne namirnice plaćaju gotovo kao Europljani kilogram: "Stvarno ne znam što bih rekla na to" Mljekari traže niže poreze - 2 Skuplji proizvodi Cijene rastu, a domaća proizvodnja iz godine u godinu - pada: "Krave smo lani prodali u Hercegovinu"

'Otkrili smo da na tržištu postoji prostor za razvoj novog uređaja koji će biti pristupačan širokom krugu potrošača. U ovom trenutku u asortimanu imamo samo jedan uređaj od 7 inča. Pomoću tog uređaja možete gledati video zapise, slušati muziku, surfati internetom', rekla nam je voditeljica odjela Katarina Halar.

>> Predstavljen iPad mini - Appleov najjeftiniji tablet!

Proizvodnja je nažalost u Kini, jer je tamo brže i povoljnije, ali uređaj su napravili domaći inženjeri od kojih su se neki i preselili u Kinu. 'Trebalo nam je dobra tri mjeseca, a zapravo proizvod se istraživao u Hrvatskoj i u Kini pomoću grupe stručnjaka koji su naši ljudi', pojašnjava Halar.

Prodaja tableta koji stoji tek 800 kuna ide sjajno pa će vrlo brzo na tržište izbaciti još jedan. 'Momentalno radimo na uređaju veličine 10 inča koji ima integriran 3G, a što se tiče mobitela krećemo u izradu Androida', kaže Halar.

Za svoj tablet zatražit će i certifikat Hrvatska kvaliteta kako bi još više naglasili odakle stiže proizvod koji se za sada prodaje u Hrvatskoj i regiji.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene