Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uoči službenog predstavljanja

FOTO Procurilo još detalja oko novog Samsunga S4

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Večeras će službeno biti predstavljen novi Samsung Galaxy SIV, no premda se do prezentacije odbrojavaju sati, slike, videi i tehnički podaci o ovoj 'igrački' i dalje nesmiljeno cure.

Napetost je u zraku. Samo nas nekoliko sati dijeli od Samsungovog događaja na kojem će biti predstavljen novi Samsung Galaxy SIV.

No da bi stvari bile zanimljivije, slike, videi i tehnički podaci pršte na sve strane. Zadnjih nekoliko dana vidjeli smo puno informacija o novom Galaxyju S4, no koje su od njih točne saznat ćemo tak navečer.

>> 'Procurio' VIDEO: Je li ovo najiščekivaniji telefon godine?

Kineska stranica IT169 objavila je slike i neke podatke o novom S4, koji izgleda identično svemu što smo vidjeli ranije, no ovdje je poznato nešto više detalja pa krenimo redom.

Izgleda kako će S4 imati zaslon od 4.99 inča 1080p, težiti će svega 138g i debljine je 7.7 milimetara. Nadalje, kako se i nagađalo, uređaj bi mogao stići s kamerom od 13MP, što je ujedno i drastičan pomak s obzirom na SIII model koji ima 8MP.

Također, ovaj model bi trebao imati i Samsungov čip s ARM novom big.LITTLE arhitekturom koja sadržaj brži A15 i A7 procesor a koji se uključuje prema potrebni samog korisnika, odnosno izvršavaju li se zahtjevniji zadaci, ili oni manje zahtjevniji. Što se tiče grafičkog procesora, navodi se kako SIV ima isti čip kao i Appleov iPhone, što i ne čudi pošto većinu dijelova Apple naručuje upravo od Sasmunga. Jedina razlika je što je Appleov procesor nešto brži — 533MHz usporedbeno s 350MHz koliko bi trebalo biti u SIV.

Najveća značajka “eye tracking” također bi trebala stići, no ovaj bi Samsung trebao stići bez SPen, već bi se te mogućnosti koristile tako da prstom prođete preko ekrana.

Ovo bi bilo sve od “poznatih” informacija, no svakako nas čitajte i dalje, jer ćemo uživo pratiti cijeli događaj. (Powered by Zimo)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene