Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedinstven izgled

FOTO Kada BMW-ovi dizajneri rade računala za gamere...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako se BMW-ova tvrtka DesignworksUSA prvenstveno bavi dizajniranjem luksuznih automobila, na tržište će uskoro pustiti i kompaktno računalo za gamere.

BMW-ova tvrtka DesignworksUSA udružila se s proizvođačem računala ASRock, a rezultat je M8, kompaktno računalo dizajnirano za gamere, piše Gizmag.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dobro provjerite! Jeste li ih kupili? Povlače se popularne sjemenke zbog povećana količine cijanovodične kiseline u proizvodu Slika nije dostupna Čuvaju ga na svakom koraku... Obama je najveći izazov za tajne službe

DesignworksUSA bavi se prvenstveno dizajniranjem luksuznih automobila, ali nisu im strani ni gadgeti poput računala i smartphonea. Upravo zato ih je ASRock, koji se specijalizirao za matične ploče, izabrao za suradnju na M8.

>> Stigla treća generacija X5 modela

Dizajneri su željeli ovom računalu podariti jedinstven izgled koji će ga učiniti zvijezdom LAN-zabava, a koji će pomalo podsjećati na pojavu trkaćeg automobila. Kućište je dizajnirano kako bi izgledalo impresivno bez obzira je li položeno ili uspravno te kako bi u obje situacije imalo optimalnu ventilaciju.

Kućište ima prozirne strane kako bi se vidjela utroba računala, pogotovo matična ploča. Računalo ima i ručke kako bi se lako moglo prenositi, a matična ploča je zaštićena od moguće štete pri prijenosu.

M8 će biti predstavljen na sajmu Computex u Taipeiju, koji se održava od 4. do 8. lipnja. Zasad nema informacija o cijeni. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene