Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

Gdje mu je bila pamet?

Evo što NIKAD ne smijete objavljivati na internetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac je na YouTubeu objavio video svoje plantaže marihuane te je rekao svoje ime, prezime i točnu adresu na koju mu ljudi mogu slati donacije

'Dobro došli u moj prekrasni vrt', rekao je William Bradley iz Connecticuta u najavi videa kojeg je objavio na YouTubeu i zbog kojeg ga je nedavno uhitila policija. Naime, njegov 'prekrasni vrt' je mala plantaža marihuane te je on prije nekoliko mjeseci na YouTubeu objavio video u kojem je prikazao svoju plantažu i pohvalio se s biljkama koje je uzgojio.

Pročitajte i ovo Policija pronašla više kilograma marihuane - 4 Dobro opremljen Posao u obiteljskoj kući: Policija kod muškarca pronašla drogu i cijeli set predmeta za proizvodnju Ilustracija Recikliranje opreme Zaplijenili opremu za uzgoj marihuane pa je donirali srednjoj školi

Bradley ima rak te kaže kako mu marihuana pomaže u opuštanju i ublažavanju bolova, a ovaj je video objavio jer želi pomoći drugim ljudima koji se bore s rakom. Napominje da nikome ne želi prodavati marihuanu, no kako bi je podijelio onima kojima zaista treba, on je zatražio donacije.

'Bog me je nagradio s obiljem marihuane i to je više nego što trebam pa želim taj višak podijeliti drugim ljudima koji trebaju pomoć', rekao je okružen velikim brojem stabljika marihuane (neke su veće i od njega) te je, svima koji žele 'pomoći drugim ljudima' dao svoje ime, prezime i točnu adresu kako bi mu mogli poslati donacije.

Ukrala auto, opljačkala banku i pohvalila se na YouTubeu!

Na Huffington Postu napominju kako je na ovaj video naišao i jedan policajac koji je odmah započeo istragu i nadzor nad Bradleyem. Inače, on je poznat policiji još od ranije te je prije šest godina uhićen zbog posjedovanja marihuane koju je namjeravao prodati te je osuđen na dvije godine uvjetno.

Zahvaljujući ovom videu policiji nije bilo teško dobiti nalog za pretraživanje njegovog stana i spremišta u kojem je čuvao marihuanu te je u pretresu, osim marihuane, pronađeno i 20g hašiša, dvije vrećice kokaina, tablete i oko tisuća dolara.

Bradley je zadržan u zatvoru i određena mu je jamčevina od 5 tisuća dolara te je optužen za nekoliko kaznenih djela povezanih s uzgojem i prodajom droge.

Ovo nije prvi puta da je policija uhitila osobe na račun videa objavljenih na YouTubeu – jedan od posljednjih ovakvih primjera je i jedna Amerikanka koja je na ovom online servisu pohvalila s pljačkom banke i krađom automobila, a u tom je video nosila istu odjeću u kojoj je počinila pljačku te policija nije imala težak posao pri njenom pronalaženju i uhićenju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene