Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nezgodni trenutak

Direktor Microsofta prezentirao najnoviji tablet kad ono...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Microsoftovoj prezentaciji najnovijeg tableta dogodila se blamaža. Za vrijeme medijske prezentacije najnovijeg tableta nazvanog 'Surface', iz Microsoftove 'kuhinje', dogodilo se ono čega se stručnjaci ovakvih kompanija najviše pribojavaju.

Tablet se, naime, zablokirao. Točnije, pretraživač Internet Explorer.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Isprobajte već danas! Microsoft izdao Release Preview verziju Windows 8 OS-a Slika nije dostupna OS za tablete i računala Testna verzija Windows 8 OS-a dostupna za download!

>> Microsoft u lovu na Apple: Predstavili Windows 8 tablete!

Tablet je prezentirao Steven Sinofsky koji vodi Microsoftov odjel za Windowse. Kada je shvatio da se Internet Explorer neće pokrenuti tablet je okrenuo prema sebi i pričekao još malo te nastavio s prezentacijom. No kada je vidio da ništa od toga, jednostavno je otišao do stola po novi tablet Surface i nastavio s prezentacijom.

Ipak, upravo taj trenutak zabilježile su sve prisutne kamere, a snimka je ubrzo završila na YouTubeu i društvenim mrežama.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene