Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posvetit će se 'Squareu'

Čovjek koji je izmislio Twitter napustio kompaniju 'zbog teškog karaktera'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jack Dorsey se iz upravljačke strukture popularne društvene mreže povukao još početkom godine, a to je potvrdio tek sada jer su mediji otkrili promjenu.

Jack Dorsey, čovjek koji je izumio popularnu društvenu mrežu Twitter, objavio je danas da je još početkom godine upravljanje kompanijom gotovo u potpunosti predao svom izvršnom direktoru Dicku Costolu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Bogataši iz Twittera Oni su jučer postali MILIJARDERI! Slika nije dostupna Tajna uspjeha? Evo koliko spavaju neki od najuspješnijih ljudi na svijetu

>> Twitter: Obama na debati bio poput Georgea Costanze

'O ovome dosad nismo govorili javno jer to nije nešto što zanima ljude koji se Twitterom koriste svaki dan', napisao je Dorsey na svom blogu, prenosi Reuters.

Vjerojatno ne bi ni blog napisao da se New York Times nije dokopao podatka o promjeni upravljačke strukture Twittera te ga objavio uz sočan dodatak da se povukao nakon prigovora mnogih zaposlenika o njegovom navodno teškom karakteru.

Očekivano, svoj karakter nije spominjao, već je istaknuo kako se želi posvetiti tvrtki 'Square', koju je osnovao prije dvije godine s ciljem pružanja inovativnih usluga plaćanja kreditnim karticama.

S obzirom da je svojedobno izjavio kako u objema svojim tvrtkama zapravo radi tek po jedan dan u tjednu, bit će zanimljivo vidjeti hoće li si u 'Squareu' produžiti radni tjedan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene