Obavijesti Video Pretražite Navigacija
A onda ga ostavila i sadašnja

Zubarica bivšem dečku izvadila sva 32 zuba jer ju je ostavio!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna se stomatologinja suočava s kaznom zatvora nakon što je svom bivšem dečku izvadila sve zube, priopćile su vlasti u Londonu. Nesretnika je potom ostavila nova cura jer je bezub.

Marek Olszewski (45) napravio je veliku grešku kada je dogovorio pregled kod zubarice koja je ujedno i njegova bivša djevojka, 34-godišnja Anna Mackowiak koju je ostavio, piše Huffington Post. Ona ga je uspavala i izvadila mu sve zube, a glavu mu je zamotala zavojima, kako ništa ne bi primijetio dok ne ode iz njezine ordinacije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Bio u bijegu Pronađeno tijelo muškarca koji je kemikalijom zalio ženu i djecu: "Čvrsto vjerujemo da je riječ o njemu" Gužva na St. Pancrasu posljedica Brexita Gradonačelnik upozorio: "Nove kontrole Europske unije izazvat će kaos!"

'Pokušala sam biti profesionalna i odvojiti se od osjećaja', rekla je Anna te dodala da si nije mogla pomoći kada ga je vidjela da leži pred njom.

Olszewski je ispričao kako je primijetio da nešto nije u redu kada se probudio i nije mogao osjetiti da u ustima ima zube. Ali, stomatologinja ga je uvjeravala da će sve biti u redu kada popuste lijekovi.

>> Ovo su najjači zubi u Kini, pogledajte zašto!

'Nisam imao razloga sumnjati u nju, mislio sam da je profesionalka', rekao je sada bezubi muškarac. Ali, očito se prevario. 'Kada sam stigao kući i pogledao u ogledalo, nisam mogao vjerovati. Ta je ku... ispraznila moja usta', rekao je Olszewski.

Još gore, zbog toga ga je ostavila nova cura. Mackowiak je sada pod istragom za neodgovorno liječenje te narušavanje povjerenja pacijenta. U zatvoru bi mogla provesti tri godine. Olszewski sada štedi novac za umjetno zubalo.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene