Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žvače staklo, metal...

Ovo su najjači zubi u Kini, pogledajte zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan je muškarac iz kineske pokrajine Heilongjiang postao je popularan među lokalnim stanovništvom nakon što je zubima vukao automobil više od petnaest metara.

Lei Jun se proslavio zahvaljujući svojim zubima kojima može vući automobil od 1,3 tone više od 15 metara. Kako bi mu zadatak bio još primamljiviji, za taj auto su mu privezali još jedan auto koji teži 1,1 tonu, a Lei ih je s lakoćom odvukao čak 15 metara.

Pročitajte i ovo Higijena zubi, ilustracija - 1 Nismo se proslavili Zapanjujući podaci - Hrvati godišnje kupe samo jednu četkicu za zube: "To je ko žena - imate jednom i ne mijenjate" Slika nije dostupna Prva operacija te vrste Izradili čeljust 3D printerom i ugradili je 83-godišnjakinji

>> Izradili čeljust 3D printerom i ugradili je 83-godišnjakinji

Većina ljudi koji su postali poznati po tome što vuku automobile zubima, koriste posebno izrađene štitnike za zube, no Lei ne koristi ništa osim sirove snage svog zubala, piše APTN.

'Prije 6 godina počeo sam vući motore zubima, iz zabave, s vremenom sam prešao na automobile', kaže Lei čiji zubi nisu samo jaki već i oštri, što je pokazao i pred kamera- žvakao je staklo i metalne čepove.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene