Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreće diljem planete

Zrakoplovi pali u Pakistanu i Kubi, poginulo 89 osoba

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U padu kubanskog putničkog zrakoplova poginulo je svih 68 putnika i članova posade dok je u Pakistanu poginula 21 osoba u padu poslovnog zrakoplova.

Zrakoplov na letu od Santiaga do Havane srušio se iz zasad nepoznatih razloga u središnjoj Kubi. Nedugo prije nesreće piloti su poslali poziv u pomoć, a zatim izgubili kontakt s kontrolorima letenja. U zrakoplovu je bio 61 putnik, među kojima 21 stranac iz deset zemalja, i sedmero članova posade.

Pročitajte i ovo Spašavanje Jezerski vrh - 4 Kobno planinarenje Detalji stravične nesreće u Albaniji: Poginula hrvatska znanstvenica, 10 sati trajala je akcija spašavanja preostalih planinara Kuba gasi javnu rasvjetu usred sve teže energetske krize Sve teže i teže Kriza ih natjerala na očajne poteze: Nedostaje goriva, a sad su isključili i javnu rasvjetu

>> VIDEO: Zrakoplov prisilno sletio nakon eksplozije

>> Krokodil izazvao paniku i pad zrakoplova

Na drugom kraju svijeta, u Pakistanu je u padu poslovnog zrakoplova poginulo svih 19 putnika i dva člana posade. Zrakoplov je poletio je iz međunarodne zračne luke u Karachiju i odmah kontrolnom tornju javio da mu je otkazao jedan motor. 'Kada je pilot okrenuo zrakoplov i pokušao ponovo sletjeti, srušio se', rekao je glasnogovornik pakistanske uprave za zračni promet Parvez George. Nesreću nije nitko preživio. Još uvijek nije poznato koje su nacionalnosti putnici. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene